Pandemija koronavirusa

Po odpovedi vseh večjih prireditev in dogodkov zaradi pandemije novega koronavirusa je od danes prepovedana tudi uporaba javnih športnih objektov in drugih večnamenskih prostorov v Mestni občini Koper.

Koprski župan Aleš Bržan je danes sprejel odločitev o odpovedi izvedbe vseh dejavnosti v vseh javnih športnih objektih in drugih večnamenskih prostorih v Mestni občini Koper. Do nadaljnjega tako za javnost ostajajo zaprti Olimpijski bazen Koper, Arena Bonifika, dvorana Burja na Škofijah, vse šolske telovadnice, zadružni in kulturni domovi, Center dnevnih aktivnosti, Večgeneracijski center Morje in drugi zaprti javni prostori, v katerih so se odvijali različni dogodki.

Športnim, kulturnim, turističnim in drugim društvom ter klubom v Mestni občini Koper poleg tega priporoča, da omejijo oziroma popolnoma odpovejo vse dejavnosti, ki predvidevajo zbiranje in druženje večjega števila ljudi.

Priporočilo velja tudi za druga društva in organizacije, ki niso neposredno financirane iz občinskega proračuna, še zlasti tista, ki združujejo in povezujejo starejše ter bolj ogrožene občanke in občane.

Pozdrav, FAS

 

 

Top objavljeni prispevki

Zbrana mnenja

Vsi komentarji →