Mojstri

Gloria Švetak, 3.DAN

Gloria Švetak se s karatejem ukvarja od leta 2000. Za seboj ima vrsto let uspešnih državnih, mednarodnih, evropskih in svetovnih prvenstev. V svojih otroških in najstniških letih je bila večkratna državna prvakinja v zvezah SZTK, JKA, FZKS.

Najvišji dosežki, ki jih je do sedaj osvojila so:

Od leta 2013 poučuje karate, leta 2017 je  ustanovila svojo karate šolo – Fudokan Karate-Do Akademija Slovenija. Opravljeno ima Usposabljanje za strokovno delo v športu – Inštruktor klasičnega karateja (strokovni delavec 2). Opravljen izpit za sodnika državno B stopnja, mednarodno sodnik stopnja C. Poleg se izobražuje še na Univerzi na Primorskem smer Aplikativna Kineziologija. Aktivno se udeležuje tečajev in izobraževanj, ki jih ponuja univerza. Ima opravljene tečaje iz:
– Klasična masaža
– Black roll
– Bandažiranje
– Kitajščina

Kaja Dujmovič, 1.DAN

Kaja Dujmovič se s karatejem ukvarja od leta 2008. Je zelo uspešna aktivna tekmovalka. Visoke rezultate je dosegala vsako leto na državnih prvenstvih v različnih zvezah kot so JKA, SZTK, KZS, FZKS.

Najvišje rezultate je dosegla na EP in SP:

MOTO: Karate je življenje, ki ga živimo.

Vladimir Salamić, 1.DAN

Vladimir se aktivno ukvarja s karatejem 7 let. Zadnja leta je aktiven tekmovalec, ki se spušča tudi v sodniške vode. Je zelo perspektiven tekmovalec, ki že dosega odličja na državnem, mednarodnem in evropskem nivoju.

Njegov najvišji dosežek na tekmovanju je bil:

  • WFF 2018 EP Portorož: 3.mesto kata posamezno sport


MOTO: Karate je smisel in stil življenja.

Top objavljeni prispevki

Zbrana mnenja

Vsi komentarji →